Livrare și garanție

-Livrarea produselor:

Livrarea se efectuează pe tot teritoriul Republicii Moldova. Este recomandabil să ne anunțați de unele comenzi cu 2-4 ore înainte de ora livrării pe care o doriți. De asemenea avem și comenzi care nu vor putea fi livrate rapid. De exemplu torta personalizată se efectuaează în decurs de 40 de ore. În raza orașului Chișinău prețul livrării este gratis. Comenzile mai mari de 1000 de lei se livrează gratis, de asemenea, în raza orașului Chișinău. În afara orașului Chișinău prețul livrării este de 8 lei/Km. Livrarea va fi confirmată printr-un mesaj pe numărul de telefon indicat la plasarea comenzii, iar pe email-ul dvs. va fi expediată o poză cu momentul livrării și aranjamentul floral (poza se face cu acordul destinatarului).

Toți curierii noștri vor purta cămașă, papion și mănuși albe, astfel încât cadoul dvs. să fie livrat plăcut și elegant.

-Timp de livrare:

În Chișinău, precum și în suburbiile orașului, comanda se livrează în 2 ore după achitarea acesteia. În restul raioanelor Moldovei, comanda poate fi livrată în minim 6 ore după achitare.

-Anonimitate:

Vă asigurăm confidențialitatea deplină, dacă optați pentru livrarea anonimă !

-Garantii oferite de website:

Acest website este oferit clientilor / vizitatorilor sai sub forma actuala (asa cum este sau asa cum este disponibil la acel moment), fara nici un tip de garantii, exprimate sau interpretate. Oferim garantia oferirii banilor inapoi 100% pe comanda plasata si achitata pe www.surprize.md, in urmatoarele conditii dovedibile: flori livrate necorespunzator calitativ (flori uscate / vestejite, fori rupte, aranjament deteriorat, recipient rupt, recipient sparte), livrare neconform specificatiilor de reteta / continut poza. Returnarea banilor nu se ofera din motive subiective de tipul: „nu imi place”, „nu mi se pare realizat corect” sau pentru o eventuala pierdere a documentelor incluse in colet de catre transportator sau destinatar (astfel de situatii se rezolva prin relivrare document si un cadou de scuze din partea companiei Surprize.md) etc. De asemenea, in cazul in care un client semneaza pentru conformitate la livrare, reclamatiile ulterioare livrarii nu vor putea fi luate in considerare. Eventuale personalizari ale produselor, solicitate de catre clienti doar pe baza unei descrieri sau a unei poze preluate de alte florarii (manopera poate diferi, materialele de lucru si calitatea florilor), se vor face strict pe raspunderea clientului, orice reclamatii ulterioare nu se pot lua in considerare, decat legate strict de prospetimea florilor. Foarte important! Sunt acceptate reclamatiile primite doar cu/de la datele de identificare client primite in comanda (adresa de email sau numar de telefon, nume complet). Nu putem accepta sau procesa reclamatii din partea altor persoane decat clientul platitor mentionat in comanda plasata pe website/telefonic/email/mesagerie. Returnarea banilor se va face doar din motive sustenabile si dovedibile din poze (deteriorari, ruperi spargeri, ofiliri). Returnarea banilor, in situatiile mentionate mai sus, se poate efectua doar in conditiile mentionate in articolul 10 din acest set de termeni si conditii.

Close Coș
Recently Viewed Close
Close

Close
Meniu
Categorii